JOEHOE!!!

 

Het idee

Een ondernemer met een idee: een lekker appeltaartje met een goed verhaal. Dat is hoe het allemaal begon. Nu, een klein jaar verder, is dit idee vertaald naar een goedlopend concept: Ouwe Taart.

Door de krachten te bundelen van wijMARCUS, Enbiun, Smilde Bakery & stichting Met je Hart is Ouwe Taart geworden zoals het bedoeld was. Het lekkere eenpersoons appeltaartje wordt geproduceerd door Royal Smilde en wordt inmiddels verkocht bij meerdere horecazaken en evenementen in de Rai (zoals de VT wonen & design beurs).

Hm, lekker!

Het appeltaartje is bijzonder lekker en tegelijkertijd aantrekkelijk voor de ondernemer: het is een diepvriesproduct (per stuk te ontdooien), maar dan met de smaak van de taart zoals je oma hem bakt. Dat betekent minder waste én genieten van een heerlijk taartje.

Wat een goed verhaal

Ook het goede verhaal achter Ouwe Taart is present. Per verkocht taartje gaat een deel naar de Stichting Met je Hart, die zich inzet om vereenzaming onder ouderen tegen te gaan. Zij richten zich lokaal op ouderen die, om verschillende redenen, eenzaam zijn en hun huis bijna niet meer uitkomen. Ontmoetingen op frequente basis zorgen ervoor dat zij uit hun isolement worden gehaald en anderen ontmoeten. “Mijn leven heeft weer glans gekregen” is een van de velen mooie uitspraken.

Een lekker taartje. Het gemak van het bestellen. Minder waste. Een goed verhaal.

Joehoe!
Dat klinkt toch fantastisch? 

 

 

Ook interesse in OUWE TAART ?

Neem contact met ons op: info@joehoe-ouwetaart.com

 

OUWE TAART